Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 05:54:30
Sports » Notiks jau piektās Coca-Cola Svētdienas futbols 2008 sacensības
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Notiks jau piektās Coca-Cola Svētdienas futbols 2008 sacensības
Autors: Laura Tīte, 14/08/2008 10:28

Šajā svētdienā, 17. augustā, notiks  jau piektās – priekšpēdējās ”Coca-Cola Svētdienas Futbols 2008” sacensības, tāpēc gaidāms, ka Rīgas sporta stadionā „Daugava“ pulcēsies vismaz 200 jauno sportotgribētāju. Iepriekšējās četrās sacensībās par uzvaru sacentušies jau 1125 spēlētāji no 208 komandām.

Šoreiz pasākuma īpašais viesis būs Latvijas izlases spēlētājs, aizsargs Artūrs Zakreševskis no futbola kluba Rīga. Talantīgais sportists ir viens no labākajiem futbolistiem Latvijā, kurš Latvijas izlasē debitēja 1995. gada 19. maijā Baltijas kausa izcīņas spēlē. Iepriekš A. Zakreševskis spēlējis tādos futbola klubos kā - FK Daugava, FHK Liepājas Metalurgs, Skonto FC.

Visi sportot un līdzi just gribētāji laipni gaidīti svētdien, 17.augustā, plkst. 12.00 Rīgā, stadionā „Daugava“, Augšielā 1. Pieteikšanās notiek, nedēļas laikā pirms katras sacensību dienas, reģistrējoties www.coca-cola.lv/futbols vai zvanot pa tālruni 26454574.

Šogad īpašas sacensības notiek arī karsējmeitenēm. Pasākumos savu labāko sniegumu jau rādījušas tādas populāras deju grupas, kā „Aggressive“ un „Soul sisters“. Tāpēc gaidīsim interesentus arī nākamreiz, jo ikvienam tiek dāvāta iespēja iemācīties deju soļus, skatoties profesionāļu paraugdemonstrējumus. Pieteikšanās - rakstot uz pasakumi@karsejmeitenes.lv vai zvanot pa tālruni 28272454.

„Coca-Cola Svētdienas Futbols 2008” sacensības jau trešo gadu norisinās skolēnu vasaras brīvlaikā un šogad jaunie aktīvā dzīvesveida piekritēji sporto katru svētdienu no 20.jūlija līdz 24.augustam. Tās tiek organizētas bērniem un jauniešiem vecumā no 7 līdz 15 gadiem, kā arī viņu vecākiem un draugiem. Sacensības notiek trīs vecuma grupās, trīs labākās komandas katrā grupā iegūst profesionālas futbola bumbas no adidas, bet visi sacensību dalībnieki – dažādus atspirdzinošus dzērienus un iespēju tikties ar populāriem Latvijas futbolistiem.

Šī sociālā projekta mērķis ir veicināt fiziskās aktivitātes, nostiprināt aktīva dzīvesveida tradīcijas un motivēt bērnus vairāk nodarboties ar sportu. Pagājušajā gadā pasākumu sešās svētdienās kopumā apmeklēja vairāk nekā 1900 bērnu un jauniešu. Sacensību nolikumu izstrādāja Latvijas Futbola federācija un Vidzemes Reģiona Futbola federācija un tas paredz jaunu pieeju futbola spēlei un uzvarētāju noteikšanai. „Coca-Cola Svētdienas futbols“ ir mini futbols, kur tiek izmantoti mazi vārti (1,5 x 1 metri) un spēle bez vārtsargiem notiek vienlaikus 6 mazākos laukumos (25x15 metri).

Pasākuma atbalstītāji: adidas, MTV, Popcorn, jauniešu portāls HC.lv


Pieteikšanās:                   
Laura Tīte                   
Tālr. 26454574                   
E-pasts: svetdienasfutbols@inbox.lv       
                           
Papildus informācija:
www.coca-cola.lv/futbols
Sanita Heinsberga, tālr. 29660153
E-pasts: sanita.heinsberga@cchellenic.com
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu