Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 05:14:10
Sports » „ELKO Grupa” komanda ūdens motosportā sasniedz augstus rezultātus
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
„ELKO Grupa” komanda ūdens motosportā sasniedz augstus rezultātus
Autors: Kristīne Saulriete, 13/08/2008 13:57

Sestdien notikušajā ātrlaivu izturības braucienā „6 Hours of Riga” („6 stundas Rīgā”) Daugavā Rīgā Latvijas lielākā uzņēmuma AS „ELKO Grupa” komanda „ELKO Racing Team” ieguva pirmo vietu savā – 3.klasē. Līdz ar to Eiropas Čempionāta kopvērtējumā „ELKO Racing Team” ieņem 2.vietu.

9.augustā notikušajā sešu stundu izturības braucienā gumijas laivām ar piekaramo dzinēju jeb RIB tipa laivām uz starta stājās 15 komandas no dažādām Eiropas valstīm. Komandas startēja piecās dažādās klasēs. 3.klases uzvarētāji ar veiktu teju 500 kilometru garu distanci Daugavā jeb 222 trases apļiem bija „ELKO Racing Team”. Viens no komandas pilotiem ir AS „ELKO Grupa” padomes loceklis Staņislavs Matvejevs.

Lai uzmundrinātu savu komandu sacensību laikā, sestdien AS „ELKO Grupa” ar partneru „Acer” un „Samsung” atbalstu rīkoja īpašu „ELKO Racing Team” fanu pasākumu uz AB Dambja. Lai atbalstītu komandu, uz pasākumu bija ieradušies apmēram 200 AS „ELKO Grupa” draugi un partneri, kas visas dienas garumā aktīvi atbalstīja un uzmundrināja sacensību dalībniekus. Pēc sacensību noslēguma komanda pateicās atbalstītājiem, norādot, ka viņu klātbūtne un tās radītā atmosfēra sniedza lielu ieguldījumu komandas sestdien gūtajos rezultātos.

Paralēli sestdienas sacensībās startēja arī otra AS „ELKO Grupa” atbalstīta komanda „Akvashelf ELKO”, kas Rīgas izturības braucienā 3.klasē ieņēma 4.vietu ar veiktiem 211 apļiem – teju 470 kilometriem.

Acer
"ACER" ir viens no pasaulē lielākajiem IT produktu ražotājiem. Baltijas valstīs "Acer" piedāvā gan savu galveno produktu - portatīvos datorus, gan arī monitorus un projektorus, kā arī galda datorus un serverus. AS “ELKO Grupa” partneris kopš 2001. gada.

Samsung
"SAMSUNG" – pasaules līderis telekomunikācijās, digitālajos medijos un digitālās konverģences tehnoloģijās un vadošais digitālo TV, operatīvās atmiņas karšu, mobilo telefonu un TFT-LCD ražotājs. AS “ELKO Grupa” partneris kopš 1994. gada.

ELKO Grupa
AS „ELKO Grupa” dibināta 1993. gadā. „ELKO Grupa” ir Latvijas lielākais uzņēmums un pērn sasniedza vairāk kā viena miljarda ASV dolāru lielu apgrozījumu. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir datortehnikas un elektronikas preču vairumtirdzniecība Baltijā, Centrāleiropā un NVS. Uzņēmums pārstāv aptuveni 70 ražotājus un pārdod to preces vairāk kā 6 300 mazumtirgotājiem, vietējiem datortehnikas ražotājiem un sistēmu integratoriem. ELKO Grupa piedāvā vairāk nekā 7 000 produktu nosaukumu no pasaules pazīstamākajiem piegādātājiem – "Acer", "Intel", "Seagate", "Samsung", "Sony" un "Western Digital". Pašlaik uzņēmumā pavisam nodarbināti 330 cilvēki. ELKO Grupa pieder vairākām privātpersonām, kā arī "East Capital" un "Amber Trust" investīciju fondiem.


Papildu informācija:
Kristīne Saulriete
ELKO Grupa AS
Mārketinga un komunikāciju direktore
Tālrunis: + 371 6709 3214
Fakss: + 371 6709 3299
e-pasts: kristine_saulriete@elkogroup.com

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu