Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 10:01:36
Sports » FC Bayern jauno sezonu uzsāk ar Audi
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
FC Bayern jauno sezonu uzsāk ar Audi
Autors: , 12/08/2008 14:19

Lai arī daudzas lietas par un ap Minhenes FC Bayern ir jaunas, tomēr auto jomā vairākkārtējie Vācijas čempioni arī jaunajā sezonā kārtējo reizi paļaujas uz tikpat sportisku un pārliecinošu partneri. Uzsākot jauno sezonu, Ruperts Štadlers, Audi AG valdes priekšsēdētājs, spēlētājiem, treneriem un komandas menedžmentam pasniedza jauno automobiļu atslēgas un novēlēja panākumus.

Audi AG un Minhenes FC Bayern "saspēlējas" jau kopš 2002. gada sezonas. Kā katru gadu, komandas spēlētājiem bija brīva izvēle no visa modeļu klāsta - un, kā vienmēr, vairākums izvēlējās sportiskākos no Audi modeļiem, bez izņēmuma tika izvēlēti automobiļi ar quattro piedziņas sistēmu. Pirmo vietu ieņēma jaunais Audi S5 - pieci spēlētāji, tajā skaitā Filips Lāms un Kristiāns Lells, izvēlējās 354 ZS jaudīgo kupeju.

Jaunais treneru duets piekopj vienādu stilu gan pie laukuma, gan uz ceļa: turpmāk Jirgens Klinsmans un palīgtreneris Martins Vaskezs dosies uz treniņiem jaunā Audi Q7 ar 4,2 litru dīzeļdzinēju. Arī Daniels van Buitens un Martins Demihelis izvēlējās Audi SUV automobili.

"Mēs esam gandarīti arī šajā sezonā sadarboties ar panākumiem bagātāko vācu futbola klubu. Komandā ir jūtams apņēmības pilns, pozitīvs noskaņojums, kas gaidāmo sezonu sola padarīt interesantu un saistošu. Mēs gaidām aizraujošas spēles un novēlam FC Bayern uzvarām un panākumiem pilnu sezonu," teica AUDI AG valdes priekšsēdētājs Ruperts Štadlers, pasniedzot komandai automobiļus Audi Piazza, Ingolštatē.

Ne tikai pats boss, bet arī daudzi līdzstrādnieki katru nedēļas nogali tur īkšķus par FC Bayern: 2003. gada sākumā strādnieki nodibināja Audi FC Bayern fanu klubu, kuram tagad ir jau vairāk nekā 5000 dalībnieku. "Audi darbinieku vidū valda liels futbola entuziasms. Tas padara nu jau sešus gadus ilgstošo sadarbību starp Audi un FC Bayern par perfektu kombināciju," teica valdes loceklis Karls-Heinzs Rummenigge.

Sadarbība starp abiem augstākās klases zīmoliem daudzkārt pārsniedz parastas sponsorēšanas robežas. Viens no piemēriem ir Audi veikals "Allianz Arena" esošajā "Brand World”. Vairāk nekā 200 kvadrātmetru lielajā modernajā veikalā līdzjutēji var atrast automobiļus no Audi pašreizējā sportisko modeļu klāsta, kā arī quattro GmbH radīto FC Bayern kolekciju.


Moller Auto Baltic SIA
Laura Jaunromane
Audi Importer in Latvia and Lithuania
Brīvības iela 151-6
Rīga, Latvija, LV-1012
www.audi.lv
www.audi.lt


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu