Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 25. aprīlis 23:21:51
Sports » Starkovs nosaucis kandidātus pārbaudes spēlei futbolā pret Rumāniju
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Starkovs nosaucis kandidātus pārbaudes spēlei futbolā pret Rumāniju
Autors: Laima Paula, 12/08/2008 10:50

Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs vakar nosauca tos futbolistus, kuri izlases treniņnometnē Ķeizarmežā gatavosies pēdējai pārbaudes spēlei pirms Pasaules Kausa kvalifikācijas spēļu cikla sākuma, informē LFF preses sekretārs Mārtiņš Hartmanis.

Latvijas izlase 20.augustā plkst.20.45 spēlēs pret Rumānijas valstsvienību. Treniņnometne pirms Rumānijas brauciena Latvijas izlasei sāksies ar kopīgu tikšanos 16.augustā Ķeizarmeža sporta bāzē. Latvijas izlases atvērtie treniņi būs 16.augustā un 17.augustā, bet precīzi laiki tiks ievietoti kalendārā LFF mājas lapā www.lff.lv.

Uz Bukaresti Latvijas izlase izlidos ar čarterreisu pirmdien, 18.augustā. Tās pašas dienas pievakarē Bukarestē ieplānots treniņš, bet 19.augustā plkst.19:00 treniņš notiks mača stadionā Rumānijas pilsētā Urziceni, kas ir arī mājas stadions Rumānijas augstākās futbola līgas klubam FC Unirea Voluntari.

Naktī plkst.2:30, uzreiz pēc 20.augusta mača pret Rumānijas valstsvienību, Latvijas izlase izlidos uz Rīgu. Latvijas izlase atkal tiksies 2.septembrī – pirms 6.septembra kvalifikācijas mača pret Moldovu. Tad 10.septembrī Latvija spēlēs pirmo kvalifikācijas maču mājās – Skonto stadionā pret Grieķiju. Vēl šā gada oktobrī Latvijas izlasei ieplānoti divi mači – 10.okotbrī izbraukumā pret Šveici un 15.oktobrī Rīgā pret Izraēlas valstsvienību.

Kopā ar Nacionālo izlasi uz Rumāniju dosies arī Latvijas U-18 jauniešu izlase, kuri otrdien, 19.augustā aizvadīs draudzības spēli ar Rumānijas vienaudžiem.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu