Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 26. aprīlis 13:35:56
Sports » Rīgā notiks „Riga Open” florbola turnīrs
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Rīgā notiks „Riga Open” florbola turnīrs
Autors: Baiba Koknēviča, 06/08/2008 13:46

Šogad jau astoto gadu pēc kārtas no 7. – 9. augustam Olimpiskajā sporta centrā, NBS sporta kompleksā un Mežaparkā norisināsies florbola turnīrs „Riga Open”.

Katru dienu notiks vairāk kā 50 spēles dažāda līmeņa grupās, kurās savstarpēji sacentīsies Latvijas un citu valstu florbola komandas. "Šogad esam nedaudz mainījuši turnīra noteikumus un esam atdalījuši bērnu un pieaugušo grupas. Līdz ar jauno sadalījumu, šogad būs divi atsevišķi turnīri. Šonedēļ notiks "Riga Open", bet no 28. - 30. augustam - „Riga Open Junior”. Šogad arī pirmo gadu piedalīsies florbola komandas no Čehijas un Gruzijas. Mēs esam lepni, ka katru gadu interesi par dalību turnīrā izrāda aizvien vairāk ārvalstu komandas", informē „Riga Open” galvenais rīkotājs Aldis Paegle.

Kopumā turnīrā sacentīsies 45 pieaugušo komandas no Latvijas, Somijas, Igaunijas, Krievijas, Gruzijas, Šveices un Čehijas. Latviju turnīrā pārstāvēs 26 florbola komandas.

Turnīra pirmās vietas ieguvēji vīriešu Elites grupā iegūs 1000 EUR, bet sieviešu grupā 500 EUR no turnīra sponsora PAREX BANKAS.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu