Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 25. aprīlis 12:00:36
Sports » Triobet.com: Latvija Olimpiskajās spēlēs varētu iegūt 2 vai 3 medaļas
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Triobet.com: Latvija Olimpiskajās spēlēs varētu iegūt 2 vai 3 medaļas
Autors: Baiba Koknēviča, 06/08/2008 13:37

Kā liecina interneta totalizatora „Triobet.com” prognozes, Latvijai XXIX Olimpiskajās spēlēs Pekinā ir 73% iespējamība iegūt divas, trīs medaļas. Pēc prognozēm vislielākās izredzes tās iegūt ir svarcēlājam Viktoram Ščerbatiham un šķēpmetējam Vadimam Vasiļevskim, kā arī BMX braucēju trio no Valmieras.

Viktors Ščerbatihs un Vadims Vasiļevskis abi ir 2004.gada Atēnu Olimpisko spēļu sudraba medaļnieki. Šoreiz sportisti ir gatavi pacīnīties arī par zeltu, un tieši to no pieredzējušajiem olimpiešiem gaida. Nesen klajā nākusi informācija, ka spēlēs nepiedalīsies Ščerbatiha sīvākais konkurents pasaules rekordists irānis Hoseins Rezazade, tādēļ Latvijas svarcēlājs šobrīd tiek uzskatīts par favorītu, viņa izredzes uzvarēt „Triobet.com” vērtē ar 33% iespējamību.

Savukārt Vadims Vasiļevskis ierindojies starp 4 galvenajiem favorītiem šķēpmešanā, un par viņa sīvākajiem konkurentiem jau tradicionāli tiek uzskatīti soms Tero Pitkemeki un norvēģis Andreas Torkildsens, kur ir pārliecinoši favorīti uz uzvaru šajā disciplīnā.

Lielas cerības tiek liktas arī uz debitantiem. Pēc „Triobet.com” prognozēm Latvijai ir lielas izredzes tikt pie medaļas vai pat uzvarēt olimpiskajās BMX sacensībās. Latvijai pieder šī brīža pasaules čempiona tituls BMX, kuru izcīnīja Māris Štrombergs. Pasaules čempionāta medaļas tika sadalītas tikai pirms diviem mēnešiem un, lai gan citā trasē, tas arī notika Ķīnā, tādēļ šo titulu var uzskatīt par Latvijas olimpiskās izlases visnopietnāko pieteikumu uz Olimpisko medaļu un pat zeltu.

Iespējams, lielākā uzmanība Olimpiskajās spēlēs tiks pievērsta Latvijas sieviešu basketbola izlasei, neskatoties uz to, ka viņas nav galveno favorītu vidū. Pirmo reizi pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas vasaras Olimpiskajās spēlēs piedalīsies kāda Latvijas sporta spēļu komanda. Šo iespēju godam ir izcīnījusi Latvijas sieviešu basketbola izlase. „Triobet.com” pārstāvis: „Protams, reāli raugoties uz esošo situāciju, ir mazas izredzes, ka, pirmo reizi piedaloties sporta spēļu komandai no Latvijas, tā arī kāps uz goda pjedestāla. Tomēr tas, ka šī komanda piedalīsies spēlēs jau ir Latvijas uzvara. Prognozes liecina, ka meitenēm pa spēkam ir aizcīnīties līdz ļoti cienījamajam Olimpiskajam astotniekam.”
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu