Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 23. aprīlis 16:21:11
Sports » “YouTube” pārraidīs Olimpiskās spēles visā pasaulē
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
“YouTube” pārraidīs Olimpiskās spēles visā pasaulē
Autors: Baiba Koknēviča, 05/08/2008 10:08

Ir noslēgts līgums, lai uzņēmumam Google piederošais video apmaiņas saits “YouTube” varētu translēt galvenos Pekinas Olimpisko spēļu momentus un sacensības.

Paredzēts, ka tādējādi Olimpiskos notikumus varēs vērot arī cilvēki tajās 77 valstīs, kas nav iegādājušās tiesības translēt šīs pārraides. Vēl nav zināms, cik vērts ir šis darījums. Olimpisko spēļu paketē ietilps jaunākās ziņas, dienas momentu apskati, svarīgāko sacensību atspoguļojums un ekspertu komentāri. Olimpiskās Komitejas Televīzijas un reklāmas daļas direktors Timo Lumme izteicies, ka pirmo reizi Olimisko spēļu vēsturē pārraides no šī pasākuma aptvers visu pasauli  un komitejai būs pašais savs pārraižu kanāls.

Paredzēts, ka interneta lietotāji ārpus šīm konkrētajām 77 valstīm un teritorijām nevarēs skatīties pārraides, izmantojot “YouTube”. Lai to nodrošinātu, tiks izmantota speciāla bloķēšanas sistēma “geo-blocking”.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu