Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 05:38:09
Eiropas Savienība » Informē par iespējām saņemt Eiropas struktūrfondu naudu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Informē par iespējām saņemt Eiropas struktūrfondu naudu
Autors: BNA, Kaspars Breidaks, 11/12/2007 12:12


„Jau janvārī LIAA uzsāks projektu iesniegumu pieņemšanu pirmajās valsts atbalsta programmās, kurās kopumā uzņēmēji līdz 2013. gadam varēs saņemt 261,5 miljonus latu,” stāsta LIAA direktors Andris Ozols, „konferencē bija iespējams klātienē uzzināt visus būtiskākos jaunumus par valsts atbalsta programmām un noskaidrot jebkurus interesējošos jaunumus no LIAA, Ekonomikas, Finanšu un Zemkopības ministrijas vadošajiem speciālistiem.“

Bez ministriju pārstāvjiem konferencē piedalījāss arī tādu pazīstamu uzņēmēmu kā SIA „Emīla Gustava šokolāde” un SIA „Pūre Food“ pārstāvji, kas iepazīstinās ar savu pieredzi valsts atbalsta programmu īstenošanā.

Galvenās izskatītās tēmas - jaunu produktu izstrāde, atbalsts nodarbināto apmācībām, augstas kvalifikācijas darbinieku piesaiste, ārējie tirgi, kompetences centri, biznesa inkubatori un klāsteru programma.

Pasākumu atklāja Valdis Zatlers ar uzrunu konferences dalībniekiem.














KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu