Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 28. aprīlis 02:56:59
Pasaule » Veldre sveic jauno aizsardzības atašeju ASV un Kanādā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Veldre sveic jauno aizsardzības atašeju ASV un Kanādā
Autors: Kaspars Odiņš, 28/07/2008 14:53

Šodien Aizsardzības ministrijā notika Latvijas Republikas aizsardzības atašeja ASV un Kanādā pulkveža Jura Bezzubova inaugurācijas ceremonija.
Ceremonijā piedalījās aizsardzības ministrs Vinets Veldre, Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris ģenerālmajors Juris Maklakovs, citas Aizsardzības ministrijas un NBS amatpersonas.

V. Veldre, sveicot J. Bezzubovu jaunajā amatā, augstu novērtēja viņa līdzšinējo veikumu NBS un novēlēja veiksmi turpmākajā dienestā. „Tas ir liels ieguvums Latvijas aizsardzības sistēmai iecelt aizsardzības atašeja amatā divās lielvalstīs cilvēku, kurš ar sirdi un dvēseli paliek Zemessardzē un Nacionālajos bruņotajos spēkos. Vienlaikus tas ir liels izaicinājums un piepildījums, un man nav šaubu, ka Juris Bezzubovs teicami pildīs savus jaunos pienākumus,” uzsvēra V. Veldre.

Līdz iecelšanai aizsardzības atašeja amatā pulkvedis J. Bezubovs bija NBS Zemessardzes komandieris. Aizsardzības atašeja amatā ASV un Kanādā viņš nomaina jūras kapteini Ingu Vizuli.


Informāciju sagatavoja:
Kaspars Odiņš,
AM Sabiedrisko attiecību departamenta
Preses nodaļas vadītājs.
Tālrunis: 67335045, 29112074
E-pasts: kaspars.odins@mod.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu