Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 28. aprīlis 08:46:11
Pasaule » Darbu Krievijā uzsāks Latvijas specializētais atašejs muitas jautājumos
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Darbu Krievijā uzsāks Latvijas specializētais atašejs muitas jautājumos
Autors: VID Komunikācijas daļa, 25/07/2008 13:05

No pirmdienas, 28.jūlija, Maskavā Latvijas Republikas vēstniecībā Krievijā darbu sāks specializētais atašejs muitas jautājumos Aivars Kuzņecovs.

Muitas atašejs pārstāvēs Latvijas Republikas intereses muitas jautājumos Krievijā un pakāpeniski savu darbību paplašinās arī uz citām NVS valstīm. Šobrīd ir izveidotas vairākas starpvalstu darba grupas un komisijas, kas izskata ar abu valstu muitu sadarbības uzlabošanu saistītus jautājumus. Tālab viens no galvenajiem muitas atašeja pienākumiem būs piedalīties Krievijas organizētās starpvaldību komisijās, darba grupās, sanāksmēs un konferencēs, kā arī – nepieciešamības gadījumā – augstāka līmeņa sanāksmēs, kurās tiek izskatīti jautājumi, kas saistīti ar muitas lietām. Muitas atašejs ir pilnvarots uz Finanšu ministrijas un tās padotības iestāžu sagatavoto instrukciju pamata minētajās sanāksmēs paust Latvijas viedokli.

Veicot amatpersonai deleģētās funkcijas, muitas atašejs veicinās sadarbību starp Valsts ieņēmumu dienestu un Krievijas Federācijas Federālo muitas dienestu.

A.Kuzņecovs muitas atašeja pienākumus Krievijā pildīs trīs gadus. Līdz šim viņš strādāja Valsts ieņēmumu dienesta Galvenajā muitas pārvaldes Muitošanas metodikas daļā, pildot Muitošanas organizācijas nodaļas priekšnieka pienākumus.

.

VID Komunikācijas daļa
(tālr.: 67028691, 29350642)
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu