Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. aprīlis 21:49:40
Sports » Rīgā sācies Baltijā prestižākais golfa turnīrs
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Rīgā sācies Baltijā prestižākais golfa turnīrs
Autors: Renāte Logina, 24/07/2008 11:19

Vakar Rīgā tika atklāts prestižākais golfa turnīrs Baltijā un viens no iecienītākajiem golfa pasākumiem Ziemeļeiropā – “Hansabanka Baltic Open Championships 2008” profesionāļiem, kuru jau piekto gadu rīko Hansabanka un “Ozo Golf Club”. Turnīru ar bumbiņas sitienu no AB dambja pāri Āgenskalna līcim  uz Hansabankas Centrālās ēkas zālienu simboliski atklāja pagājušā gada turnīra uzvarētājs Andreas Hogbergs, informē  Ozo Golf Club direktors Armands Puče.

Trīs dienu sacensībās, kas norisināsies no 25. līdz 27. jūlijam, piedalīsies 156 profesionāļi, kas ir maksimālais dalībnieku skaits, ko iespējams uzņemt šāda mēroga sacensībās. Sacensību „Hansabanka Baltic Open Championships 2008“ balvu fonds šogad ir 50 000 EUR, no kuriem 10 tūkstošus eiro saņems turnīra uzvarētājs.

„Hansabankas atbalsts golfam ir kļuvis par tradīciju jau piekto gadu. Private Banking nozīmē profesionāli personiskas attiecības, un arī golfā valda līdzīgas vērtības, tāpēc Hansabankas atbalsts golfam ir loģisks un likumsakarīgs solis. Liela daļa no mūsu Private Banking klientiem ir aktīvi golfa spēlētāji un man ir patiess prieks, ka Latvijā gadu no gada aug gan golfa spēlētgribētāju skaits, gan arī meistarības līmenis. Turklāt labās atsauksmes par turnīru no Skandināvijas profesionālajiem golferiem ir ieguldījums arī Latvijas tēla veidošanā,“ atzīst Hansabankas Private Banking vadītājs Māris Lazdiņš.

Lielākā daļa no dalībniekiem aktīvi piedalās Skandināvijas profesionālo golfa spēlētāju sacīkstēs – SAS Masters, kas ir 15 sacensību seriāls un kura kalendārā nozīmīga vieta atvēlēta arī “Hansabanka Baltic Open”. Atbilstoši rangam, Rīgā būs pārstāvēti šo turnīru līderi.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu