Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 26. aprīlis 16:10:06
Sports » M. Segliņš novēlēs veiksmi olimpiešiem un apbalvos kamaniņu braucējus
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
M. Segliņš novēlēs veiksmi olimpiešiem un apbalvos kamaniņu braucējus
Autors: Baiba Rezakova, 22/07/2008 09:24

Iekšlietu ministrs Mareks Segliņš šodien plkst.10.30 Iekšlietu ministrijā tiksies ar sportistiem - Iekšlietu ministrijas darbiniekiem, kas startēs XXIX Olimpiskajās spēlēs Pekinā, kā arī apbalvos Valsts policijā strādājošos izcilos Latvijas kamaniņu braucējus par sasniegumiem pagājušajā sezonā, informē Laura Karnīte.

Ministrs vēlēs veiksmi un panākumus Latvijas olimpiešiem džudistam Jevgenijam Borodavko (Valsts robežsardze), pludmales volejbolistiem Mārtiņam Pļaviņam un Aleksandram Samoilovam (Valsts policija), šķēpmetējiem Vadimam Vasiļevskim (Valsts policija) un Aināram Kovalam (Valsts policija), skrējējam Dmitrijam Miļkevičam (Valsts policija), vesera metējam Igoram Sokolovam (Valsts policija), lodes grūdējam Mārim Urtānam (Valsts policija), barjerskrējējai Ievai Zundai (Valsts policija), šāvējam Afanasijam Kuzminam (Sakaru centrs) un daudzcīņniecei Aigai Grabustei (Valsts policija).

Savukārt apbalvojumus – Iekšlietu ministrijas pateicību – par pagājušās sezonas panākumiem saņems kamaniņu braucēji Mārtiņš Rubenis, Anna Orlova, Andris Šics, Juris Šics un Guntis Rēķis (Valsts policija).
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu