Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 8. maijs 04:56:16
Sports » Uzvaras parkā vakar nūjoja 80 dalībnieki
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Uzvaras parkā vakar nūjoja 80 dalībnieki
Autors: Laima Paula, 18/07/2008 16:38

Vakar notikušais nūjošanas pasākums Uzvaras parkā pulcējis 80 nūjotājus, kā arī viņu atbalstītājus – draugus un ģimenes locekļus. Visi interesenti nūjošanas tehniku apguva Starptautiskās nūjošanas asociācijas instruktora Pasi Jūtilanena (Pasi Juutilanen) vadībā, informē „Latvijas Tautas sporta asociācija” projektu vadītāja Katrīna Gorbatenkova.

„Prieks, ka nūjošanas aktivitātes kā brīvā laika pavadīšanas veidu izvēlas arvien vairāk cilvēku. „Latvijas tautas sporta asociācija” pirms nūjošanas pasākumiem regulāri saņem zvanus no jauniem interesentiem, kuri vēlas saņemt precīzāku informāciju – kā ģērbties, vai ir nepieciešama kāda īpaša sagatavošanās un tamlīdzīgi. Pasākumu norises laikā ir novērots, ka cilvēki ātri saprot – nūjošana nav tikai viegla pastaiga svaigā gaisā, tā spēj sniegt arī pietiekamu slodzi. Tādā veidā tiek apvienots patīkamais ar lietderīgo, cilvēks ir izvingrinājis ķermeni un interesanti pavadījis laiku ar domubiedriem,” stāsta pasākuma rīkotāja LTSA projektu vadītāja Katrīna Gorbatenkova.

Tuvākie nūjošanas pasākumi paredzēti 19. jūlijā Alūksnes rajonā Alsviķu pagastā un 24. jūlijā Preiļos. Paredzams, ka arī šajos pasākumos piedalīsies starptautiski instruktori.




KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu