Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 4. maijs 15:39:36
Pasaule » "Goodyear" investēs 500 miljonus ASV dolāru Vācijas un Polijas rūpnīcās
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
"Goodyear" investēs 500 miljonus ASV dolāru Vācijas un Polijas rūpnīcās
Autors: Baiba Koknēviča, 16/07/2008 16:11

Uzņēmums "The Goodyear Tire & Rubber Company" paziņojis, ka nākamajos piecos gados plāno investēt 500 miljonus ASV dolāru četrās rūpnīcās Vācijā un vienā Polijā.

Tā ir daļa no uzņēmuma stratēģijas, kuras pamatā ir globālā izaugsme un pieprasījuma finansēšana tās inovatīvajām riepām ar augstu pievienoto vērtību, strauji augošo tirdzniecības uzņēmumu turpmāka attīstīšana, globālās piegādes ķēdes uzlabošana un izmaksu samazināšana. Līdztekus projektiem Eiropā, kompānija paziņoja arī par visaptverošiem plāniem citu ASV un Latīņamerikas rūpnīcu modernizēšanā un paplašināšanā, kā arī par jaunu rūpnīcu izvietošanu un paplašināšanu Ķīnā.

Goodyear Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas filiāļu prezidents Artūrs de Boks paziņoja:  „Mūsu uzņēmums Eiropā aug, jo īpaši segmentos ar augstu pievienoto vērtību.  Vācijā mēs investēsim vairāk nekā 300 miljonus ASV dolāru, lai modernizētu mūsu rūpnīcas Fuldā, Firstenvaldē, Hanavā un Rīzā.  Debicas rūpnīcā  Polijā mēs investēsim vairāk nekā 200 miljonus dolāru."

2007.gadā Goodyear Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģionā (bijušajos Eiropas Savienības un Austrumeiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģionos) pārdošanas ieņēmumi sastādīja vairāk nekā 7 miljardus ASV dolāru, pārdodot vairāk nekā 80 miljonus riepu.

Goodyear ir viena no pasaulē lielākajām riepu ražošanas kompānijām. Kompānija nodarbina aptuveni 70 000 cilvēku, un tās produkti tiek ražoti vairāk nekā 60 ražotnēs 26 pasaules valstīs. Lai uzzinātu vairāk par Goodyear, apmeklējiet www.goodyear.com/corporate.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu