Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 26. aprīlis 02:23:59
Sports » Notiks gadskārtējās Valsts prezidenta balvu izcīņas sacensības vieglatlētikā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Notiks gadskārtējās Valsts prezidenta balvu izcīņas sacensības vieglatlētikā
Autors: Laima Paula, 16/07/2008 08:56

Šajā nedēļas nogalē, 18. un 19.jūlijā Valmierā Jāņa Daliņa stadionā jau 14.reizi notiks Valsts prezidenta balvu izcīņas sacensības vieglatlētikā, informē Valmieras rajona padomes Kultūras un sporta daļas galvenais speciālists sporta jautājumos Līgonis Bečers.

Sacensības norisināsies vairāk nekā 20 disciplīnās, piemēram, šķēpa mešana, barjersprints, soļošana, stafešu skrējieni, tāllēkšana. Sacensībās piedalīsies tādi Latvijā zināmi sportisti kā Ieva Zunda, Dmitrijs Jurkēvičs, Ģirts Āzis, Ēriks Rags, Māris Urtāns, Igors Sokolovs u.c.

Šogad pasākuma organizators, Valmieras rajona padome, sacensību dalībniekiem un apmeklētājiem ir sagādājusi vairākus pārsteigumus. Sacensības sāksies 18.jūlijā plkst.16.00 ar basketbola spēli, kurā piedalīsies Vidzemes reģiona pašvaldību vadītāju komanda un Saeimas deputātu komanda. Sacensības ar savu klātbūtni pagodinās Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Starptautisku pieskaņu sacensībām piešķirs viesi no Lielbritānijas - sacentīsies Latvijas un Lielbritānijas nacionālo izlašu sportisti 1500m distancē vīriešiem. Plkst.20.00 sāksies sacensību atklāšanas ceremonija, kuras laikā stadionā tiks svinīgi pacelts Latvijas Republikas karogs, aizdegta stadionā esošā lāpa.

Sacensību otrajā dienā, 19.jūlijā, no plkst.10.00 ar 5000m soļošanas disciplīnu atsāksies Valsts prezidenta balvu izcīņa.

Pagājušajās Valsts prezidenta balvu izcīņas sacensībās tika sasniegts arī jauns Latvijas rekords - Vairas Kumermanes mestais veseris aizlidoja rekordlielu attālumu – 58,59m.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu