Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 27. aprīlis 19:11:14
Pasaule » Ārlietu ministrs Māris Riekstiņš izsaka līdzjūtību saistībā ar bijušā Polijas ārlietu ministra traģisko bojāeju
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Ārlietu ministrs Māris Riekstiņš izsaka līdzjūtību saistībā ar bijušā Polijas ārlietu ministra traģisko bojāeju
Autors: Ārlietu ministrija, 14/07/2008 09:05

Latvijas ārlietu ministrs nosūtījis vēstuli savam Polijas kolēģim Radoslavam Sikorskim (Radoslaw Sikorski), izsakot visdziļāko līdzjūtību saistībā ar bijušā Polijas ārlietu ministra un Eiropas Parlamenta deputāta, politiķa un vēsturnieka Broņislava Geremeka (Bronislaw Geremek) bojāeju.

Māris Riekstiņš paudis atzinību par B.Geremeka nozīmīgo ieguldījumu ārpolitikā un veiksmīgo Latvijas un Polijas sadarbību gan divpusēji B.Geremeka ārlietu ministra pilnvaru laikā, gan arī Eiropas Savienības ietvaros, tostarp B.Geremekam, pildot Eiropas Parlamenta deputāta pienākumus un citos daudzpusējos formātos.

“Šajā skumju brīdī esam kopā ar ilggadīgā politiķa un demokrātisko ideju pārliecinātā atbalstītāja, bijušā Polijas ārlietu ministra tuviniekiem, draugiem, kolēģiem,” norāda Māris Riekstiņš.

Broņislavs Geremeks, kas tiek uzskatīts par vienu no Polijas demokrātiskas opozīcijas līderiem bija Polijas ārlietu ministrs no 1997.-2000.gadam un Eiropas Parlamenta deputāts kopš 2004.gada.


Preses centra nodaļa: (371) 7016 272. Fakss: (371) 7 828 121
K. Valdemāra iela 3, LV 1395, Rīga
E-pasts: media@mfa.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu