Orbāns brīdina: Sorosa mafija plāno izveidot muslimizētu Eiropu
Autors: BNA, 24/07/2017 16:32


Ungārijas premjerministrs Viktors Orbāns, uzstājoties kultūras festivālā Rumānijā, paziņojis, ka ASV miljardieris Džordžs Soross kopā ar Eiropas Savienības (ES) līderiem plāno izveidot “jaunu hibridizētu, muslimizētu Eiropu”.
 
Ungārijas prezidenta un valdības galvenais mērķis nu ir Soross. Orbāns informē, ka Viduseiropas valstis ir atbalstījušas žoga būvniecību, kas būtiski samazinātu imigrācijas vilni. Ungārijas premjers ir gatavs stāties pretī t.s. "Sorosa mafijas" tīklam un Briseles birokrātiem, un sola nākamajos deviņos mēnešos cīnīties pret plašsaziņas līdzekļiem, ar kuriem viņi sadarbojas.
 
Ungārijas kampaņa pret Sorosu sākās jau jūlija vidū, kad galvaspilsētas ielas bija pilnas ar cilvēkiem, kuri rokās turēja plakātus ar saukli “Neļaujiet Sorosam smieties pēdējam!”. Šī anti-Sorosa kampaņa plānota vēl mēnesi.
 
Sorosa plāns esot katru gadu Eiropā iepludināt vienu miljonu imigrantu. Orbāns turpretim norāda, ka viņš ne tikai iestājas pret imigrāciju, kas var izmainīt valsts kulturālo identitāti, bet arī apstiprina, ka Ungārija būs tā valsts, kur “Rietumeiropas kristieši vienmēr varēs atrast drošību”.
 
“Lai Eiropa varētu dzīvot un atgūt savu suverenitāti, tā ir jāatkaro no Sorosa impērijas. Kad tas būs izdarīts, imigrantus jāsūta ārā no Eiropas. Tas izklausās stingri, bet tos, kuri Eiropā ir ieradušies nelegāli, ir jāsūta atpakaļ. Mums jāsaprot, ka Eiropas kontinents nedrīkst palikt neaizsargāts,” stāsta Viktors Orbāns.
 
Lai ierobežotu ASV miljardiera centienus mainīt pasauli, Orbāns plāno ne tikai slēgt Budapeštā Centrālās Eiropas universitāti, ko dibinājis Soross 1991. gadā, bet arī ierobežot nevalstisko organizāciju finansēšanu no Sorosa Atvērtās sabiedrības fondiem, jo tādā veidā viņš vēlas vājināt Ungārijas drošību ar viņu atbalstu patvēruma meklētājiem. Ungārijas premjers atzīst, ka neatkarīgi no centieniem veicināt imigrāciju, žoga izveide ar Serbiju un Horvātiju ir būtiski apturējusi imigrantu invāziju.
 
“Kamēr būšu premjerministrs, žogs paliks savā vietā. Mēs spēsim aizsargāt Ungāriju un Eiropu. Mēs nevaram būt solidāri ar tautām un etniskajām grupām, kuru galvenais uzdevums ir mainīt Eiropu. Tā sabruks! (..) Kas galu galā dzīvos Eiropā?” jautā Orbāns.
Ungārijas premjerministrs atkārto, ka ES aizskar dalībvalstu tiesības, uzspiežot savu politiku un imigrācijas likumus, neatkarīgi no tā, ka lielākā daļa valstu ir pret to.
 
Nauda un vara – tā var novest mūs visus pie liela apdraudējuma, kāds jau šobrīd novērojams vairākās Eiropas valstīs. Tāpēc, ka pasaules lielvaras nespēj spēlēt savas politiskās spēlītes kabinetā pie kāršu galda, mums ik dienu jāmostas un jācer, ka būs vairāk tādu cilvēku kā Orbāns, kas cīnīsies par tīru, drošu un godīgu Eiropu.