Latvijas MX1 Grand Prix biļetes par īpašu cenu vēl tikai dažas dienas
Autors: , 07/05/2010 15:27


Vēl tikai dažas dienas – līdz 10. maijam Latvijas iedzīvotājiem ir iespēja par īpašu cenu iegādāties biļetes uz Baltijā vērienīgākajām un visprestižākajām motokrosa sacensībām - Pasaules motokrosa MX1 čempionāta Latvijas Grand Prix izcīņu, kas 2010. gada 26. un 27. jūnijā jau otro reizi norisināsies Ķegumā, "Zelta Zirga" trasē.

Pasaules motokrosa MX1 čempionāta kalendārā Latvijas MX1 Grand Prix Ķegumā izceļas ne vien ar sarežģītu un daudziem ārzemju sportistiem nepierastu un neapgūtu trasi ar burvīgu dabas ainavu tās apkārtnē, bet arī ar ideālu trases pārredzamību un demokrātiskākajām biļešu cenām skatītājiem. Taču neskatoties uz jau tā zemākajām ieejas biļešu cenām MX1 Pasaules čempionāta apritē, Latvijas MX1 Grand Prix organizatori, pateicoties Latvijas Republikas Valdības atbalstam, ir raduši iespēju tikai Latvijas iedzīvotājiem piedāvāt biļetes par īpašu, zemāku cenu. Šo iespēju Latvijas iedzīvotājiem, pērkot biļetes "Biļešu Serviss" kasēs, ir iespēja izmantot tikai līdz 10. maijam.

Vienlaikus ar sacensībām pasaulē prestižākajā motokrosa klasē – MX1, kas pamatoti tiek dēvēta par motokrosa F1, "Zelta Zirgā" notiks vēl arī Pasaules motokrosa čempionāta punktu izcīņa MX2 klasē, kā arī FIM Veterānu Pasaules kausa izcīņas posms.