Mis un Misters Latvija 2010
Autors: , 10/04/2010 13:21


Ķīpsalā izstādes Fiesta Expo ietveros norisinājās viens no senākajiem Latvijas skaistumkonkursiem - Mis un misters Latvija 2010 fināls, kurā uzvaras laurus plūca Jānis Verners un Ludmila Voroncova.
Ķīpsalā izstādes Fiesta Expo ietveros norisinājās viens no senākajiem Latvijas skaistumkonkursiem - Mis un misters Latvija 2010 fināls, kurā uzvaras laurus plūca Jānis Verners  un Ludmila Voroncova.

Mis un misters Latvija 2010 konkursu vadīja "Mis Latvija 2008" Ieva Lase un "vicemisters Latvija 2008" Kristaps Punculis.

Šogad konkurss Mis un misters Latvija notika trīs dažādās vidēs, trīs dažādām mērķauditorijām, trīs dažādos datumos un ar trīs dažādām žūrijām. Pirms konkursa fināla par Mis un misteru foto 2010 kļuva Jekaterina Jerofejeva un Artūrs Daņiļevičs. Savukārt par "vicemis" tika nominēta Evija Umbraško un "vicemisteru" - Romāns Voitaņecs.

Laikā, kamēr skaistumkonkursa dalībnieki apmeklēja dažādas nodarbības un pasākumus, konkursantu Ludmilas Voroncovas un Jāņa Vernera starpā uzplauka romantiskas mīlas jūtas. Šobrīd, kad abi kronēti par 2010. gada "Mis un misters Latvija", Ludmila un Jānis jau ir pāris arī reālajā dzīvē.

Konkursu apmeklēja vairākas sabiedrībā pazīstamas personas. Valsts prezidenta Valda Zatlera jaunākais dēls Kārlis Zatlers skaistumkonkursu klātienē vēroja ar saviem draugiem un dziedātāju Candy