Hokeju telefonā noskatījušies vairāk nekā 20 000 LMT klientu
Autors: Solvita Barkāne, 17/02/2010 14:24

Latvijas hokeja izlases Ziemas Olimpisko spēļu turnīra pirmo spēli ar Krieviju savā mobilajā telefonā skatījušies vairāk nekā 20 000 Latvijas Mobilā Telefona klientu.

LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis: „LMT plašais un jaudīgais sakaru tīkls, kā arī 50% klientu mobilo tālruņu aparātu šobrīd nodrošina iespēju ērti jebkurā laikā un vietā ar ierīci, kas kādreiz bija domāta tikai sarunām, skatīties arī televīzijas pārraides. Kā liecina skatītāju statistika, ļoti daudz klientiem ir interese par televīzijas pārraižu skatīšanos ārpus mājas, kur nav pieejams televizors, piemēram, pa ceļam uz darbu vai skolu.”

LMT ir gan Latvijas Olimpiskās komitejas, gan Olimpisko spēļu translācijas LTV ģenerālsponsors. LMT klienti bez maksas savā mobilajā tālrunī var skatīties gan LTV7 tiešraides no Vankūveras, gan arī LTV7 raidījumus par mūsu sportistu gaitām un Olimpiādes labākajiem momentiem. Lai to izdarītu, jāieiet LMT portālā wap.lmt.lv. Savukārt līdzjutējiem, kas vēros Olimpiskās spēles klātienē, LMT piedāvā iespēju par ievērojami zemākiem tarifiem zvanīt un sūtīt īsziņas uz Latviju.