Lielākajā mazumtirdzniecības izstādē pasaulē “Euroshop 2008” piedalīsies arī Latvijas uzņēmums
Autors: Baiba Rezakova, 20/02/2022 14:15


No 23. līdz 27. februārim tirdzniecības iekārtu ražotājfirma VITRUM piedalīsies pasaulē lielākajā mazumtirdzniecības izstādē “Euroshop 2008” Vācijā, demonstrējot savu produkciju un servisu interesentiem no visas pasaules.

Izstādē “Euroshop 2008” VITRUM piedalīsies pirmo reizi, parādot sevi no mazliet negaidītas puses,  piedāvājot klientam pilnu pakalpojumu klāstu, sākot ar veikala koncepcijas un noformējuma izstrādes un beidzot ar iekārtu montāžu objektā ne tikai Latvijā, bet arī jebkurā citā Eiropas un NVS valstī. 300 m2 lielajā stendā plānots uz vietas samontēt un demonstrēt apmeklētājiem iepriekš izstrādātu trīs dažādu koncepciju veikalu iekārtojumus, parādot, ka iespējams realizēt jebkuras visneparastākās klienta ieceres.

VITRUM ir vienīgais Latvijas uzņēmums, kas piedalīsies šajā prestižajā izstādē. Komentējot izstādes nozīmību, SIA "Kompānija VITRUM" valdes loceklis Jurijs Baskakovs uzsver pašas firmas, tās darbinieku, kā arī Latvijas ieguvumu, jo atrodot jaunus klientus, apgūstot ārvalstu tirgus, palielināsies arī eksports, kas ir nozīmīgs valsts makroekonomikas elements.

“Mūsu mērķis ir stiprināt savas pozīcijas ārvalstu tirgos, lai diversificētu tos riskus, ko veido nestabilā situācija Latvijas iekšējā tirgū. Esam sasnieguši Eiropas mēroga kompānijas līmeni, kas vēlas un spēj strādāt starptautiskā tirgū, piedāvājot savu produkciju dažādiem klientiem, dažādās valstīs,” atzīst Jurijs Baskakovs.

“Euroshop 2008” ir pasaulē lielākā starptautiskā mazumtirdzniecības izstāde, kas notiek ik pa trim gadiem reizi. Iztādē pārstāvētas tiks vairāk nekā 50 valstis, kopā pulcējot aptuveni 1 600 izstādes dalībniekus un ap 91 000 apmeklētājus, kas Vācijā ieradās no visas pasaules, lai iegūtu kontaktus, sadarbības partnerus un iepazītos ar aktualitātēm mazumtirdzniecības jomā.

Par uzņēmumu
SIA "Kompānija VITRUM" ir daudznozaru uzņēmums, kas dibināts 1993. gadā un šobrīd ieņem līderpozīcijas tirdzniecības iekārtu un gastrotehnikas ražošanā Latvijā. Arvien attīstoties izveidotas pārstāvniecības arī ārvalstīs – Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Somijā, Lielbritānijā un Krievijas pilsētās Maskavā un Pēterburgā – plānojot šogad sasniegt 30 000 000 EUR apgrozījumu un nodarbinot vairāk kā 200 cilvēku.


Papildus informācijai:
Jurijs Baskakovs
SIA "Kompānija VITRUM" valdes loceklis
info@vitrum.lv
Tālr. 371 67802384

Informāciju sagatavoja:
Baiba Rezakova
Alberta Sabiedriskās Attiecības
pr@alberts.lv