Minerālūdens ražotājam Evian radīta ekstravaganta dizaina stikla pudele
Autors: Alise Jansone, 27/10/2008 11:09


Augstās modes metrs Žans Pols Gotjē (Jean Paul Gautier) ir radījis ekstravaganta dizaina stikla pudeli vadošajam dabīgā minerālūdens ražotājam Evian. Minerālūdens jaunā dizaina pudelēs ierobežotā skaitā tirdzniecībā nonāks novembra vidū.

Žans Pols Gotjē ir teicis, ka Evian pudeļu dizaina misija ir simbolizēt ūdens dabīgo tīrumu un pievērst uzmanību tam, ka tīrs ūdens ir arvien retāka parādība mūsu pasaulē un tādēļ tas ir jo īpaši vērtīgs.

Žana Pola Gotjē fantāzijas bagātība un uzdrošināšanās parādījās jau amizantā dizaina jauniešu jaunā gada pudeles izstrādē. Šo dizainu caurstrāvo Evian ūdens dabiskums un neatkārtojamā tīrība. Latvijā ūdens šajās pudelēs tiks pārdots ekskluzīvos restorānos, viesnīcās un veikalos.

Papildus jaunajai tā saucamai prêt-à-porter kolekcijai, kas drīzumā nonāks tirdzniecībā, Gotjē ir izstrādājis arī haute couture kolekciju – retus eksponātus, kurus pārdodot izsolē, tiks iegūti līdzekļi labdarībai pasaules ūdens rezervju saglabāšanai.

Ekskluzīvā Žana Pola Gotjē Evian pudele pirmo reizi sabiedrības priekšā tika prezentēta modes nedēļas ietvaros, kas oktobrī norisinājās Parīzē. Jauno Evian pudeli dizaineris publikai demonstrēja personīgi, prezentācijā piedalījās daudzas slavenības, tai skaitā arī skandalozā grupa Pussycat Dolls.