Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 16. aprīlis 11:04:36
Uzņēmējdarbība » Kāda kredītlīnija Latvijā ir vislabākā?
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Kāda kredītlīnija Latvijā ir vislabākā?
Autors: Publicitātes materiāls, 05/03/2019 10:52


Aizdevumi privātajam patēriņam ir pieejami trīs veidos – kā ātrie kredīti, patēriņa aizdevumi un kredītlīnijas. Kredītlīnija ir viens no elastīgākajiem aizdevumu veidiem, un ir vienlīdz labi piemērota gan negaidītiem ikdienas tēriņiem, gan sen ieplānotu mērķu piepildīšanai. Latvijā kredītlīnijas piedāvā vairāki nebanku aizdevēji, tāpēc uzzini, kā atpazīt labu kredītlīniju un kur meklēt draudzīgus aizņemšanās nosacījumus!

3 ziņas par kredītlīniju

Tāpat kā ātrie un patēriņa kredīti, arī kredītlīnijā mūsdienās ir pieejama internetā un var tikt noformēta, neizejot no mājas. Tas ir ilgtermiņa aizdevums ar plašām izmantošanas iespējām, kas galvenajos vilcienos līdzinās patēriņa kredītam, taču nav tam identisks.

Lūk, dažas lietas, kas Tev noteikti jāzina par kredītlīniju:
● kredītlīnija var tikt atmaksāta pakāpeniski vai vienā maksājumā, aizņēmējam ir tiesības veiks lielākas ikmēneša iemaksas, lai norēķinātos ar kreditoru ātrāk;
● procentu maksājums par kredītlīniju samazinās ar katru mēnesi, jo aizdevuma pamatsumma tiek sadalīta vienādās daļās un procenti tiek pārrēķināti ik mēnesi;
● viena kredītlīnijas līguma ietvaros var aizņemties vairākas reizes. Pēc pirmā maksājuma veikšanas, kredītlīniju var izmantot vēl un vēl, neslēdzot jaunus līgumus un nepalielinot aktīvo kredītu apjomu.

Atšķirībā no ātrā kredīta, kredītlīnija ir pieejama ar elastīgākiem nosacījumiem, un, atšķirībā no patēriņa kredīta, var kalpot par finanšu drošības spilvenu, ko var izmantot pēc nepieciešamības. Taču kur meklēt šādu pakalpojumu? Iepazīsties ar dažiem populāriem aizdevējiem, kas piedāvā kredītlīnijas!

Vizia.lv – nosaki sev ērtāko atmaksas variantu

Vizia.lv piedāvā aizdevumu no 50 līdz 2000 eiro, ko var izmantot gan kā īstermiņa aizdevumu, gan kā kredītlīniju. Pirmajā maksājuma datumā aizņēmējs var izvēlēties segt parādsaistības pilnā apjomā vai pakāpeniski – 4, 6, 12 vai 24 mēnešu garumā.

Ladyloan.lv – vienkārši lietojama kredītlīnija Ladyloan.lv piedāvā trīs kredītu veidus, ieskaitot kredītlīniju. Aizdevuma kredītlimits ir no 50 līdz 2000 eiro, un kreditors nodrošina iespēju aizņemties atkārtoti viena kredītlīnijas līguma ietvaros. Kredītlīnijas ietvaros izmantots līdzekļus iespējams atmaksāt 48 mēnešu laikā.

Latkredits.lv – kredītlīnija īstermiņa vajadzībām

Latkredits.lv finanšu pakalpojuma sortimentā ietilpst kredītlīnija ar mazāku kredītlimitu – no 50 līdz 700 eiro. Arī atmaksas termiņš šim aizdevumam ir īsāks, līdz 36 mēnešiem. Latkredits.lv piedāvā individuāli noteiktu procentu likmi un nodrošina līdzekļu rezervāciju – kredītlīniju var izmantot pēc nepieciešamības, nevis uzreiz pēc aizdevuma noformēšanas.

Protams, izvērtējot tikai galvenos kredītlīniju raksturojumus, nevar noteikt, kāds piedāvājums ir vislabākais. Daži aizdevēji piedāvā kredītlīnijas ar fiksētu procentu likmi, citi aprēķina procentu maksājumu atkarībā no aizņēmēja ienākuma līmeņa, pieejamā kredītlimita apjoma un kredītvēstures statusa, tāpēc konkrētus skaitļus var salīdzināt tikai pēc kredīta piedāvājuma saņemšanas. Lai izpētītu kredītlīniju piedāvājumu detalizētāk, izmanto speciālu kredītu salīdzināšanas platformu – NetCredit.

Izvēlies gudri ar NetCredit

NetCredit ir kredītu salīdzināšanas platforma, kur ir apkopota visa svarīgākā informācija par nebanku kreditēšanas nozari Latvijā. Platformas lietotājiem ir pieejamas kredītu salīdzināšanas tabulas un dažādi atlases filtri, kas palīdz ātri atrast piemērotāko aizdevuma variantu plašajā piedāvājumā.

Izmantojot NetCredit platformu, Tu pāris minūšu laikā uzzināsi, kur meklējama kredītlīnija:
● no 18 gadu vecuma;
● ar negatīvu kredītvēsturi;
● ar zemāko procentu likmi;
● ar pozitīvākajām atsauksmēm u.tml.

Kredītlīnija ir vienkāršs un mūsdienīgs veids, kā iegūt papildu līdzekļus visdažādākajiem tēriņiem. Ja Tava maksātspēja ir pietiekama, lai atļautos ilgtermiņa kredītsaistības, ienāc NetCredit platformā un iepazīsties ar visiem nebanku kredītlīniju piedāvājumiem!
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu