Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 24. aprīlis 18:08:36
Uzņēmējdarbība » Privātmāju gatavie projekti internetā - kas atrodams Arhitekt.lv?
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Privātmāju gatavie projekti internetā - kas atrodams Arhitekt.lv?
Autors: Publicitātes materiāls, 10/04/2018 13:06


Arhitektu birojs SIA “Arhitekt” īpaši specializējas privātmāju projektēšanā. Arvien populārākai kļūstot gatavo privātmāju projektu izmantošanai, Arhitekt.lv piedāvājumā ir arī vairāk kā 900 gatavie dažādu stilu privātmāju projekti. Māju projekti, cenas - izvēle ir plaša!

Ģimenes māju projekti SIA Arhitekt - Ērta iespēja izvēlēties māju pēc stila vai platības (m2)

Atverot Arhitekt.lv mājaslapu var ieraudzīt gan klasiski tradicionālu, gan mūsdienīgu privātmāju projektus. Vizualizācijās var novērtēt gan stilus, gan krāsu un dažādu apdares materiālu pielietojumu. Otra iespēja ir projektus izvēlēties pēc nepieciešamās platības lieluma, to atzīmējot uz atlases joslas. Lielāko privātmāju projekti ir ēkām ar 300 m2 platību, bet mazākie vien nepilnus 30m2 lieli. Tādējādi ikviens var izvēlēties savam dzīvesveidam atbilstoša lieluma privātmājas projektu, bet Arhitekt.lv komanda vajadzības gadījumā veiks tā pielāgošanu īpašām prasībām.

Pilnīga projektu saskaņošana un dokumentācijas sakārtošana

Jau kopš pirmsākumiem  SIA “Arhitekt” nodrošina individuālas projektēšanas darbus tos veicot no nulles jeb skiču projekta. Otrs lielākais darbības virziens ir tipveida privātmāju projektu adaptēšanas un saskaņošanas pakalpojumi, kas ietver pilnīgu projektu saskaņošanu un dokumentācijas sakārtošanu. Būtiski, ka uzreiz pēc projekta izvēles ir zināmas visas ar to saistītās izmaksas, tādējādi klientam ir vieglāk ieplānot tēriņus.

2017. un 2018.gada klientu atsauksmes


Mūsdienīgs pircējs ikvienu lielu darījumu sāk ar atsauksmju izlasīšanu, tādēļ arī Arhitekt.lv mājas lapā atrodamas SIA “Arhitekt” klientu atsauksmes no 2017. un 2018.gada. Arhitekt.lv komandā ir sertificēts ēku konstrukciju projektētājs un sertificēts arhitekts -  ievērojamu pieredzi ieguvis Latvijas Arhitektu savienības biedrs. Savās atsauksmēs klienti atzinīgi novērtē ne tikai speciālistu zināšanas, bet īpaši izceļ arī darbinieku draudzīgo un atsaucīgo attieksmi.

Arhitektu birojs SIA “Arhitekt” aicina uz tikšanos!


Ja šobrīd vēl domājat par savas privātmājas projektu, izmantojiet iespēju konsultēties ar Arhitekt.lv ekspertiem. Jūs saņemsiet visu vajadzīgo informāciju un ieteikumus savas privātmājas projekta izvēlē. Vienoties par Jums ērtu tikšanās laiku var rakstot uz info@arhitekt.lv vai zvanot pa tālruņa nr. +371 24200500. Uz tikšanos!
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu