Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. aprīlis 21:20:20
Izklaide » Latvijā tiek atvērts elitārs Dāmu klubs
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Latvijā tiek atvērts elitārs Dāmu klubs
Autors: Solvita Barkāne, 20/11/2009 13:40

Pirmo reizi Latvijā tiek atvērts Latvijas Dāmu Klubs, veidojot piemērotu vidi, kurā Latvijas sievietēm tikties, piedalīties kopīgos pasākumos, apmeklēt izglītības un sevis pilnveidošanas kursus, relaksēties skaistumkopšanas salonos un izmantot citus pakalpojumus ar ievērojamām atlaidēm.

“Ideja par Dāmu Kluba izveidi radās, apzinoties šī brīža situāciju, kad Latvijas sievietēm kļūst arvien grūtāk saglabāt savu šarmu un pievilcību, vienlaikus rūpējoties par ģimeni, kā arī pilnveidojot pašām sevi kā personību un attīstītos. Vēlējāmies radīt patīkamu vidi komunikācijām, iespējai gūt atbalstu savstarpējās sarunās, kā arī nodrošināt plašo izglītības, skaistumkopšanas un atpūtas iespēju pieejamību. Bieži vien, lai atgūtu dzīves sparu, sievietei nevajag daudz, taču priekšnoteikumi ir miers, vide, laba kompānija un kvalitāte, ko arī centīsimies sievietēm piedāvāt,” norāda Latvijas Dāmu Kluba dibinātāja  Santa Silavniece.

Lai sasniegtu Latvijas Dāmu Kluba mērķus un nodrošinātu sievietēm plašu un izdevīgu augstākās kvalitātes pakalpojumu un preču pieejamību, tiks veidota sadarbība ar dažādām sievietēm draudzīgām organizācijām. Uzsāktas sarunas jau ar vairākiem skaistumkopšanas, SPA centriem un ceļojumu aģentūrām, sadarbībai piekrituši arī valodu kursu organizatori, kas varēs piedāvāt sievietēm apgūt dažādas svešvalodas par ievērojami samazinātām cenām.

“Mūsdienu sievietes misija vairs nav tikai būt labai mammai un paklausīgai sievai. Viņai ir jāpaspēj viss, tādēļ jo svarīgāk ir nodrošināt sievietēm plašākas pašizpausmes iespējas. Līdz šim plaša mērogā tas nav īstenots, tādēļ ceram, ka sievietes novērtēs mūsu iniciatīvu un iesaistīsies, jo ikviena no mums var dot klubam pievienoto vērtību, dažādojot to un padarot noderīgāku,” atzīmē Santa Silavniece.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu