Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. aprīlis 06:12:35
Kultūra » "Itālijas Festivāls" jau astoto gadu aicina iepazīt vienu no Eiropas skaistākajām un eksotiskākajām zemēm
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
"Itālijas Festivāls" jau astoto gadu aicina iepazīt vienu no Eiropas skaistākajām un eksotiskākajām zemēm
Autors: Laima Paula, 21/09/2009 08:36

Jau astoto reizi Itālijas Festivāls, kas šogad norisinās no 9. septembra līdz 25. oktobrim, kopā ar vīna smaržu un pastas garšu līdzi sev atvedis plašu kultūras programmu, informē Itālijas vēstniecības Tirdzniecības veicināšanas nodaļas speciāliste Ieva Rava.

Itālijas Festivāla mērķis ir pievērst uzmanību un aicināt Latvijas sabiedrību un mediju pārstāvjus iepazīt vienu no Eiropas skaistākajām un eksotiskākajām zemēm Itāliju – tās bagātīgās tradīcijas, daudzveidīgo kultūru un mākslu, kā arī interesanto dzīvesveidu.

„Itālijas Festivāla 2009” laikā notiks dažādi pasākumi, kas būs piemēroti katrai gaumei un interesēm: Itālijas diena sadarbībā ar Rīgas Tehnisko universitāti, kuras laikā tiks pievērsta uzmanība izglītības jautājumiem (apmaiņas programmas, latviešu studentu pieredze Itālijā u.tml.), radošais dekoratīvās mākslas konkurss „Emocijas Itālijas skatījumā”, Itālijas kultūras un valodas nedēļa „Itālis starp mākslu, zinātni un tehnoloģiju”, kuras laikā paredzēts uzvedums - koncerts ar skaņu un tēlu projicēšanu, kā arī daudz citu interesantu pasākumu, produktu prezentāciju un degustāciju.

Katru gadu Itālijas Festivāls apvieno daudz dažādu nozaru uzņēmumu, - šogad īpašu Itālijas atmosfēru palīdzēs radīt uzņēmumi no tādām jomām kā transports, mode, interjera dizains, ēdieni un dzērieni, izklaide, māksla, kultūra, izglītība, kā arī mājas tehnoloģijas (vide un enerģija). Itālijas Festivālu organizē Itālijas Ārējās tirdzniecības institūta Pārstāvniecība Rīgā, Itālijas vēstniecības Tirdzniecības veicināšanas nodaļa sadarbībā ar Itālijas vēstniecību Latvijā.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu