Uzņēmumi atzinīgi novērtē iespēju izmantot grāmatvedības ārpakalpojumus
Autors: BNA LATVIA, 11/10/2013 15:17

Uzņēmumi atzinīgi novērtē iespēju izmantot grāmatvedības ārpakalpojumus

Grāmatvedība ir uzņēmuma galvenā saimniecisko operāciju reģistrācija, līdz ar to, ir būtiski, lai ikvienam uzņēmumam tiktu nodrošināta ērta un profesionāla grāmatvedības uzskaite.

Kā norāda grāmatvedības ārpakalpojumu sniedzēja “Finanšu Grāmatvedības Sistēmas” (FGS) pārstāve Dzintra Renigere (attēlā), uzņēmumi atzinīgi novērtē iespēju izmantot tieši FGS grāmatvedības ārpakalpojumus, jo tie nodrošina uzņēmējiem vieglu piekļuvi saviem finanšu datiem no jebkuras vietas un jebkurā laikā, vēlamajā valodā. Uzņēmējiem rodas iespēja ne tikai labāk saprast sava uzņēmuma darbības rezultātus, bet arī kontrolēt un uzlabot sava uzņēmuma naudas plūsmu.

“Aizvien vairāk uzņēmumi apzinās, ka grāmatvedības ārpakalpojumi ir lieliska iespēja strādāt efektīvāk un uzlabot uzņēmuma attīstību. “Ierastais grāmatvedis” tiek aizstāts ar profesionālu servisu, ko sniedz grāmatvedības ārpakalpojumi, kas FGS izpildījumā ir augsti kvalificētu speciālistu kompetences un mūsdienīgu tiešsaistes tehnoloģiju apvienojums. Piecās minūtēs vai mazāk dienā, klients nosūta mums savus grāmatvedības dokumentus, un no jebkuras vietas un jebkurā laikā, redz, no kurienes ienāk nauda un kur tā tiek izdota. Uzņēmumu vadītāji labāk saprot, kādi ir rezultāti katram uznēmējdarbības veidam vai struktūrvienībai, un tas ļauj pieņemt pareizus un savlaicīgus lēmumus. Turklāt, šādi grāmatvedības ārpakalpojumi ļauj ietaupīt tūkstošiem latu IT infrastruktūras iegādei, vai ietaupīt nozīmīgas summas, tagad izplatītai,  programmatūras nomai komplektā ar nomātās programmatūras atbalsta izmaksām. Uzņēmumiem ir iespēja izmantot augsti kvalificētu un pieredzējušu speciālistu pakalpojumus, kurus algot uz pilnu slodzi maziem un vidēji lieliem uzņēmumiem, būtu ļoti dārgi un nelietderīgi, un saņemt konsultācijas un palīdzību pa telefonu jebkurā laikā,” turpina “FGS” pārstāve Dzintra Renigere.

“FGS” izmanto pasaulē atzītu biznesa vadības sistēmu Epicor iSCALA un iNTRA sistēmu, kuras darbība ir balstīta uz web tehnoloģijām. Klientam ir iespēja piekļūt finanšu informācijai jebkurā vietā, jebkurā laikā un jebkurā valodā: latviešu, angļu vai krievu. “FGS” izveidojuši grāmatvedības un nodokļu eksperti ar vairāk kā 20 gadu pieredzi šajā jomā.

Katram uzņēmumam ir iespēja izvēlēties sev vispiemērotāko pakalpojumu paketi par fiksētu cenu ar noteiktu pakalpojumu spektru. Pakalpojums pieejams par pieņemamu, fiksētu mēneša maksu,  sākot pat no Ls 44.99 jeb EUR 64.02.

Informācija tika sagatavota sadarbībā ar grāmatvedības ārpakalpojumu sniedzēju “Finanšu Grāmatvedības Sistēmas” (FGS), Tālr. 27861128, info@fgs.lv / www.fgs.lv