Piešķir apbalvojumu “Latvijas Labākais ražotājs – izplatītājs”
Autors: BNA, 21/05/2010 14:39


Jau sesto reizi Latvijas Tirgotāju asociācija (LTA) šodien, 21.maijā, piešķīra apbalvojumu “Latvijas Labākais ražotājs – izplatītājs”. Šogad šo atzinību par izcilu darbu saņēma četri ražotāju pārstāvji.

Kā ierasts, Goda zīmi piešķīra uzņēmuma darbiniekam, kura profesionālā darbība saistīta ar preču pārdošanas organizēšanu vai pārdošanu. Vispārliecinošākos rezultātu un līdz ar to atzinību šogad saņēma:

1. Andrejs Fraimanis - SIA ”Lango” valdes priekšsēdētājs („Gada prece” – Klasiskā sviestmaize ar bekonu), pateicoties kura. uzņēmībai, iniciatīvai un vispusīgajām zināšanām uzņēmējdarbībā ir īstenota ideja un izveidots augošs uzņēmums ar plašu ražotās produkcijas sortimentu, kas patērētājiem piedāvā arvien jaunus produktus.

2. Daiga Solzemniece – SIA „Bauskas alus” direktore („Gada prece” – alus „Bauskas gaišais speciālais”). Viņa atzinību saņems par ieguldīto darbu preču zīmes „Gada prece” popularizēšanā un produkcijas realizācijas apjoma palielināšanas veicināšanā.

3. Evai Sietiņsonei - Zatlerei - A/S “Cēsu alus” valdes priekšsēdētājai („Gada prece” – alus „Cēsu Premium” skārdenē), kura pagājušajā gadā nodrošinājusi veiksmīgu uzņēmuma darbību. Uzsākta sidra ražošana Latvijā. Palielināta tirgus daļu par 2,5 %. „Cēsu alus” saņēmis arī apbalvojumu „Sociāli atbildīgs uzņēmums” un „Labākais darba devējs Vidzemē”.

4. Liene Jansone - SIA ”Staburadzes konditoreja” pārtikas tehnologs („Gada prece” – „Pedro Pizza ar šķiņķi”), kura sevi ir pierādījusi kā ļoti labu speciālistu, ražošanas vadītāju un lojālu darbinieku, par ko liecina uzņēmumā ražoto produktu nemainīgā augstā kvalitāte un tautā iemīlēti produkti, piemēram, „Cielaviņa”, „Skudru pūznis”, „Siera kūka” un daudzi citi. Arī titula „Gada prece 2009” piešķiršana produktam „Pedro Pizza ar šķiņķi” ir viņas kā ražošanas vadītājas nopelns.

Goda zīmi “Latvijas Labākais ražotājs – izplatītājs 2009” pasniedza Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Juris Pūce un LTA prezidents Henriks Danusēvičs.

LTA ir pārliecināta, ka atzinības balva Latvijas un Eiropas ražotājuzņēmumu labākajiem darbiniekiem sekmēs produktu daudzveidību un kvalitāti, patēriņa rūpniecības attīstību iedzīvotāju interesēs, paaugstinās tirgotāju profesionalitāti un uzlabos apbalvoto karjeras iespējas.