LFF ielūdz uz gada futbola laureātu vakaru 22.decembrī
Autors: Mārtiņš Hartmanis, 15/12/2008 15:38

Latvijas Futbola federācija (LFF) ielūdz Jūs uz LFF gada laureātu vakaru, kas notiks pirmdien, 22.decembrī plkst.19:00 „Maritim Park Hotel” Rīgā, Slokas ielā 1. Vakara gaitā plānots pasniegt balvas gada laureātiem futbolā 18 nominācijās.

Tiks pasniegtas jauniedibinātās balvas - Jura Docenko un Ilmāra Liepiņa balva par sasniegumiem un izaugsmi jaunatnes futbolā, tiks apbalvoti mediju laureāti – labākais futbola fotogrāfs, futbola žurnālists medijos latviešu un krievu valodā, kā arī kopumā labākais futbola masu mēdijs.

Balvu saņems labākais Pirmās līgas futbolists, tāpat arī kāds no futbola klubiem par labāko spēļu organizāciju, kā arī Latvijas labākais futbolists līdz 21 gada vecumam. Kā ierasts, tiks apbalvots arī labākais LMT Virslīgas vārtu guvējs jeb „bombardieris”.

Vakara otrajā pusē tiks apbalvoti Latvijas spēcīgākā futbola čempionāta LMT Virslīgas laureāti – labākais futbolists visā sezonā, kā arī katrā pozīcijā atsevišķi.

Tiks nosaukts arī 2008.gada Latvijas labākais treneris, kā arī 2008.gada Latvijas labākais futbolists un futboliste.

Vakara gaitā tiks prezentēts arī 2009.gada LFF kalendārs ar izlases futbolistiem, kas jau tagad pieejams Jāņa Rozes grāmatnīcās.

Uz LFF gada laureātu vakaru ielūgta visa Latvijas futbola izlase, LFF vadība, LFF partneri, sponsori, mediju pārstāvji, LFF darbinieki, kā arī klubu pārstāvji.


Mārtiņš Hartmanis
LFF preses sekretārs
m.hartmanis@gmail.com
+371 28334413
www.lff.lv