Sestdien „VEF Rīga” spēle plkst.19.00
Autors: Laila Spaliņa, 12/12/2008 13:07

Sestdien, 13.decembrī, Rīgas Olimpiskajā sporta centrā basketbola kluba "VEF Rīga" spēle Baltijas Basketbola līgas Izaicinājuma kausa A apakšgrupā pret "Valga Welg" komandu no Igaunijas sāksies plkst.19.00.

Spēles sākuma laiks mainīts, pamatojoties uz tehniskām problēmām sporta zāles noslogotībā.

Šosezon šī jau būs otrā abu komandu savstarpējā spēle. Pirmo reizi Rīgas „VEF” un „Valga Welg” tikās oktobrī Igaunijā, kad vefieši ar rezultātu 75-67 izcīnīja uzvaru.

Pēcspēles komentārā kluba galvenais treneris Valdis Valters toreiz atzina, ka „tiesneši "Valga Welg" spēlētājiem ļāvuši darboties "regbija stilā”, (..) atļāvuši agresīvu spēles stilu, kas bijis izdevīgāk ne tik meistarīgajiem Valgas komandas basketbolistiem, bet viesiem izrādījies pārsteigums.” Taču Valters uzteica arī "Valga Welg" spēlētājus par cīņasgribu un neatlaidību, kas licis rīdziniekiem nopietni cīnīties. Pēc spēles Igaunijā V.Valters bija apmierināts ar „VEF Rīga” komandas sniegumu.

Patlaban Baltijas Izaicinājuma kausa turnīra tabulā „VEF” ar astoņām izcīnītām uzvarām desmit aizvadītās spēlēs atrodas otrajā vietā, bet „Valga Welg” komanda ar trīs uzvarām desmit spēlēs ir pēdējā, astotajā vietā.


Informāciju sagatavoja:
Laila Spaliņa
BK VEF Rīga direktore
T: 29777087
E: laila@vefriga.com
www.vefriga.com