Lolita Neimane izstrādā ēdienkarti "Čili Picai"
Autors: Laima Paula, 28/10/2008 12:06

Latvijā pazīstamā dietoloģe Lolita Neimane sadarbībā ar picēriju tīklu „Čili Pica” izstrādājusi īpašus mazkaloriju ēdienus, kas no rītdienas būs pieejami visās „Čili Pica” picērijās, informē SIA „Čilija Pizza” tirgzinības direktore Inese Visocka.

„Čili Pica” piedāvājuma papildināšana ir likumsakarīga atbilde uz augošo pieprasījumu pēc ēdieniem ar pazeminātu kaloriju daudzumu. Turpmāk „Čili Pica” restorānu apmeklētājiem būs iespējams ieturēt mazkaloriju maltīti un skaitīt ēdienreizes laikā uzņemtās kalorijas. Jaunie ēdieni būs iekļauti atsevišķā ēdienkartes sadaļā un tiem katram būs norādīts kaloriju daudzums.

„Slaidam, veselam cilvēkam labas formas uzturēšanai ir vienkārša formula – vairāk kustēties un, garšīgi ēdot, neuzņemt liekas kalorijas. Bieži vien garda maltīte asociējas ar pamatproduktiem pievienotu krietnu devu taukvielu. Jaunie ēdieni ir gatavoti praktiski bez taukvielām un, pats galvenais, tie ir patiešām garšīgi, par ko pārliecināties aicinām ikvienu,” stāsta Inese Visocka.

Ēdienkarte tiks papildināta ar pieciem jauniem ēdieniem: Cukīni krēmzupa ar garnelēm (porcijā 49 kcal), Divu veidu gaļas izlase ar apelsīnu-dzērveņu un citronu sulas-sinepju mērcēm (332 kcal), Avokado salāti ar lasi vai vītinātu cūkgaļu (116 kcal), Augļu deserts ar ekoloģiski audzētām auzu pārslām (353 kcal) un Pica ar jūras veltēm (atkarībā no izvēlētas picas lieluma – 223, 343 vai 484 kcal).