Noslēdzies septītais Mūziķu golfa kauss
Autors: Laima Paula, 13/08/2008 09:35

Vakar golfa laukumā "Viesturi" Jaunmārupē jau septīto reizi notika tradicionālais Latvijas Mūzikas kanāla (LMK) Mūziķu golfa kauss 2008, kurā šogad 41 dalībnieku konkurencē ar 40 sitieniem uzvarēja Artis Dvarionas (R.A.P.), Andris Kivičs (Z-Scars), Juris Lasinskis (Zig Zag) un komandas kapteinis Ēriks Kundziņš no Latvijas Mediju golfa kluba (LMGK), informē LMK.

Spraigā konkurencē otro vietu ar 41 sitienu ieguva Kārlis Auzāns (Melo-M), Didzis Bordovskis (Gain Fast), Agnese Neilande (LMK) un komandas kapteinis Linards Lapa (LMGK).  Ar 44 sitieniem trešajā vietā palika divas komandas, kurās spēlēja Māra Upmane (Astro’n’out), Dons, Marka (DFE), Aisha, Arnis Račinskis (Mofo), Edgars Rubenis (Mofo), Ervings Znotiņš (Satellites LV) un komandu kapteiņi Ivo Krumholcs (Latvijas Radio) un Kristians Rozenvalds (LMGK).

„Jājautā pieredzējušiem golferiem, vai sitienu ar galvu var ieskaitīt,” jautā Andris Kivičs. „Iznāca tāds spēcīgāks sitiens, kurš bija visai neprecīzs. Tas atsitās pret koku, tad man pret pieri un bedrītē iekšā. Tas noteikti bija tas uzvarošais,” smejot atzīst Andris. Savukārt, Artis Dvarionas uzvar LMK Mūziķu golfa kausā jau otro gadu pēc kārtas.

Līdzīgi kā iepriekšējos gados, arī šogad mūziķi spēlēja kopā ar pieredzējušiem golfa spēlētājiem no Latvijas Mediju golfa kluba (LMGK).

Katra komanda spēli sāka no savas bedrītes un kopā izspēlēja visas 9 golfa laukuma "Viesturi" bedrītes pēc  labākās bumbiņas (scrumble) principa. Tas nozīmē, ka katrs komandas dalībnieks veica sitienu, bet tālāk spēlēja bumbiņa, kura atradās visizdevīgākā pozīcijā. Uzvarēja komanda, kura ar vismazāko sitienu skaitu izgāja visas 9 bedrītes.