Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 20. aprīlis 12:35:28
Sports » Latvijas izlases galvenā trenera palīga amatā uzaicināts Nikolajs Mazurs
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Latvijas izlases galvenā trenera palīga amatā uzaicināts Nikolajs Mazurs
Autors: Zane Kļaviņa, 04/06/2008 16:29

Šodien, 4.jūnijā, basketbola kluba ''VEF Rīga'' treneris Nikolajs Mazurs uzaicināts Latvijas vīriešu valstsvienības galvenā trenera palīga amatā darbam galvenokārt ar Latvijas II izlasi.

Nikolajs Mazurs: ''esmu pieņēmis Nenada Trajkoviča uzaicinajumu. Manuprāt, tā ir lieliska iespēja man kā jaunam trenerim iegūt vērtīgu pieredzi, strādājot ar Latvijas valstsvienību, kā arī ar II izlasi. Otrkārt, jaunizveidotajā II izlasē iekļauti arī vairāki spēlētāji no ''VEF Rīga'' basketbola kluba un vēlos sekot līdzi viņu treniņprocesam, izaugsmei vasarā.''

Kā ziņo LBS, Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība gatavošanos Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram sāks 14.jūlijā.

Savukārt 11.jūnijā pirmo treniņu aizvadīs Latvijas II izlase. Tajā aicināti piedalītites vairāki ''VEF'' spēlētaji – komandas kapteinis Edgars Jeromanovs, Reinis Strupovičs, Jurijs Aleksejevs, Ronalds Zaķis, Māris Gulbis.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu