Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 18. aprīlis 09:48:37
Uzņēmējdarbība » Ikgadējo CSP balvu par teicamu sadarbību saņem Rimi Latvia
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Ikgadējo CSP balvu par teicamu sadarbību saņem Rimi Latvia
Autors: , 29/12/2022 18:43

29. decembrī Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) priekšniece Aija Žīgure SIA “Rimi Latvia” pasniedza ikgadējo CSP balvu par teicamu sadarbību kvalitatīvas statistikas nodrošināšanā 2022. gadā.

“Mums ir tradīcija gada beigās pateikties vienam uzņēmumam, ar kuru visa gada garumā bijusi teicama sadarbība. Izvēle ir sarežģīta, jo ir ļoti daudz uzņēmumu, kas sniedz statistikas pārskatus. Šogad izvēles pamatā ir savlaicīgu un precīzu pārskatu iesniegšana. Rimi uzņēmums CSP iesniedz 15 dažādus statistikas pārskatus, sākot ar datiem par mazumtirdzniecību pārtikas veikalos un beidzot ar IKT lietošanu uzņēmumā un uzņēmēju noskaņojuma pašvērtējumu. Pavisam tie ir 44 pārskati gadā,” pasniedzot ikgadējo CSP balvu, teica Aija Žīgure.

2022. gadā 28 tūkstoši jeb ceturtā daļa no visiem ekonomiski aktīvajiem uzņēmumiem Latvijā CSP sniedza dažādus rādītājus. Kopā iesniegti aptuveni 393 000 statistikas pārskatu no uzņēmumiem, valsts un pašvaldību iestādēm, pašnodarbinātajiem un zemnieku saimniecībām.

Kopš 2015. gada balvu par teicamu sadarbību statistikas veidošanā CSP pasniegusi jau astoņiem uzņēmumiem. CSP balvu iepriekšējos gados saņēmuši uzņēmumi AS “Grindeks”, AS “Latvijas Finieris”, SIA “Lattelecom” un AS “Smiltenes piens”. Valsts simtgadē CSP speciālbalva par sadarbību statistikas veidošanā 100 gadu garumā tika pasniegta Jāņa Rozes apgādam. 2019. gadā CSP balvu saņēma VAS “Latvijas Dzelzceļš”, 2020. gadā – SIA “Tolmets”, bet pērn – AS “Daugavpils Lokomotīvju remonta rūpnīca”.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu