Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. aprīlis 03:45:27
» Uzņēmēji aicināti piedalīties domnīcā par Eiropas Aizsardzības fonda finansējuma piesaisti
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Uzņēmēji aicināti piedalīties domnīcā par Eiropas Aizsardzības fonda finansējuma piesaisti
Autors: BNA LATVIA, 01/04/2021 13:23

Aizsardzības ministrija sadarbībā ar Latvijas Drošības un aizsardzības industriju federācijas Latvijas Drošības un aizsardzības klasteri aicina uzņēmumus pieteikties domnīcai par Eiropas Aizsardzības fonda finansējuma piesaistes iespējām aizsardzības industrijas projektiem, kas norisināsies tiešsaistē 14. aprīlī.

Domnīcas ietvaros Eiropas Komisijas Aizsardzības industrijas un kosmosa ģenerāldirektorāta pārstāvis iepazīstinās ar Eiropas Aizsardzības fonda finansējuma piesaistes iespējām mazajiem un vidējiem uzņēmējiem, un Eiropas Aizsardzības aģentūras pārstāvis informēs par Eiropas aizsardzības spējām, kuras nepieciešams attīstīt. 

Tāpat uzņēmējiem būs iespēja uzzināt par sadarbību ar Aizsardzības ministriju, piesakoties Eiropas Aizsardzības fonda finansējumam, kā arī prezentēt savu ideju Eiropas Aizsardzības fonda projektam.

Eiropas Aizsardzības fondu kā finansiālu atbalstu pētniecībai un aizsardzības industrijai Eiropas Komisija izveidoja, lai Eiropas Savienības dalībvalstis varētu atbilstoši reaģēt uz drošības izaicinājumiem un attīstīt inovatīvu, konkurētspējīgu un efektīvu aizsardzības industriju. 

Interesenti aicināti pieteikt dalību domnīcā par Eiropas Aizsardzības fonda finansējuma piesaistes iespējām līdz 9. aprīļa plkst. 17.00, aizpildot reģistrācijas anketu šeit.

Papildu informācija par pasākumu un Eiropas Aizsardzības fonda iespējām uzņēmējiem pieejama Aizsardzības ministrijas tīmekļvietnes sadaļā “Uzņēmējiem” .

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu