Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 20. aprīlis 05:17:19
» airBaltic jūlijā pārvadājusi par 15% vairāk nekā šajā periodā pērn
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
airBaltic jūlijā pārvadājusi par 15% vairāk nekā šajā periodā pērn
Autors: BNA LATVIA, 20/08/2018 12:36

airBaltic jūlijā pārvadājusi par 15% vairāk nekā šajā periodā pērn

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2018. gada jūlijā pārvadājusi 452 646 pasažierus jeb par 15% vairāk nekā šajā periodā pērn uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. No šā gada janvāra līdz jūlijam airBaltic pārvadāja 2 329 485 pasažierus jeb par 19% vairāk nekā pirms gada.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Mēs ļoti lepojamies ar ilgstošu divciparu skaitlī mērāmu izaugsmi, taču mums jābūt gataviem nākotnei. Jūlijs bija mūsu vasaras sezonas intensīvākais mēnesis, un mēs spējām saglabāt lidojumu regularitāti, kā arī augstus klientu apkalpošanas standartus."

2018. gada jūlijā airBaltic veica 5 266 lidojumus, kas ir par 10% vairāk, salīdzinot ar to pašu periodu pērn. 2018. gada pirmajos septiņos mēnešos airBaltic veica 31 845 lidojumus. Vietu piepildījums lidmašīnās jūlijā bija 86%, bet pēdējos septiņos mēnešos – 76%.

airBaltic lidojumu 15 minūšu punktualitātes rādītājs pirmajos septiņos 2018. gada mēnešos sasniedza 86,5%. Tas norāda, ka vairāk nekā 86 no 100 airBaltic reisiem izlidoja plānotajā laikā, vai ar ne vairāk kā 15 minūšu aizkavēšanos. Tikai 2% no visiem lidojumiem kavējās par vairāk nekā stundu.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2019. gada vasarā airBaltic savam maršrutu tīklam pievienos trīs jaunus galamērķus no Tallinas uz Malagu, Briseli un Kopenhāgenu, kā arī uzsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Štutgarti. 

Publicitātes foto 


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu