Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 20. aprīlis 00:00:22
» KNAB uzsācis kriminālprocesu par RD iepirkumu par K.Barona ielas remontā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
KNAB uzsācis kriminālprocesu par RD iepirkumu par K.Barona ielas remontā
Autors: BNA LATVIA, 25/10/2016 15:14

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) uzsācis kriminālprocesu par, iespējams, veiktiem noziedzīgiem nodarījumiem valsts institūciju dienestā, kas saistīti ar dokumentu viltošanu būvdarbu procesā Rīgā, Krišjāņa Barona ielas seguma atjaunošanas gaitā.

Kriminālprocesa ietvaros iegūto pierādījumu kopums dod pietiekamu pamatu uzskatīt, ka Rīgas domes Satiksmes departamenta rīkotajā iepirkuma "Rīgas pilsētas ielu seguma periodiskās atjaunošanas darbi 2015.gadā" iepirkuma daļā "Ielu seguma atjaunošana. Seguma atjaunošana Krišjāņa Barona ielā" valsts amatpersona veikusi dienesta viltojumu (Krimināllikuma 327. pants pirmā daļa).

Izmeklēšanas interesēs šobrīd plašāka informācija netiek sniegta.

KNAB norāda, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek konstatēta Kriminālprocesa likumā noteiktajā kārtībā.

Barona ielā darbi tika sākti pērn septembrī, bet izmaksas no sākotnēji lēstajiem trim miljoniem eiro augušas par teju divsimt tūkstošiem, jo atklājušies neparedzēti darbi. Savukārt ietvju nomaiņai nepieciešams vēl miljons eiro.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu