Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. aprīlis 21:15:35
Pasaule » Japānā notiek Baltijas valstu investīciju seminārs
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Japānā notiek Baltijas valstu investīciju seminārs
Autors: Renāte Logina, 09/09/2009 13:05

Šodien Tokijā notiek Baltijas valstu investīciju seminārs, kuru organizē Latvijas vēstniecība un LIAA pārstāvniecība Japānā sadarbībā ar Japānas partneriem un Igaunijas un Lietuvas vēstniecībām. Semināra mērķis ir sniegt esošiem un potenciāliem sadarbības partneriem Japānā aktuālo informāciju par ekonomisko situāciju Baltijas valstīs un prezentēt sadarbības iespējas tirdzniecības un investīciju jomās. Semināru atklās Japānas Ekonomikas, tirdzniecības un rūpniecības ministrijas Eiropas nodaļas departamenta vadītājs Hidehiro Muramacu (Hidehiro Muramatsu).

Plānots, ka seminārā piedalīsies 70 Japānas biznesa un masu mediju pārstāvji. Semināra Latvijas daļu atklās Latvijas vēstnieks Japānā Pēteris Vaivars. Ar prezentāciju par Latvijas ekonomisko situāciju, investīcijas klimatu un biznesa sadarbības iespējām uzstāsies LIAA direktora vietnieks Māris Ēlerts. Pasākuma ietvaros Latvijas Ķīmijas un Farmācijas Asociācijas priekšsēdētājs Vitālijs Skrīvelis prezentēs Latvijas farmācijas nozari.

No Japānas puses semināru atbalsta Japānas Ārvalstu investīciju institūts (Japan Institute for Overseas Investment), Japānas Starptautiskā sadarbības banka (Japan Bank for International Cooperation) un Tokijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (Tokyo Chamber of Commerce and Industry).
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu