Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 16. aprīlis 20:57:08
Sports » 23. junijā Cēsīs notiks „Jāņu” skrējiens
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
23. junijā Cēsīs notiks „Jāņu” skrējiens
Autors: Solvita Barkāne, 19/06/2009 10:07

23. jūnijā Cēsu apkārtnē norisināsies veikala „Maratons” atbalstītie „Jāņu” skrējieni - 12 km garais skrējiens „Jānis” un 6 km garais skrējiens „Jānītis”. Abas distances vijas pa Gaujas senleju un Cēsu pilsētas ielām.

Šogad tiek organizēts jau divdesmit pirmais skrējiens „Jānis” un devītais skrējiens „Jānītis”. Pirmo reizi skrējiens „Jānis” notika 1989. gadā, bet „Jānītis” – 2001. gadā.

Laura Lapiņa, veikala „Maratons” idejas autore: „Mēs esam skriešanas mīļotāji – skrienam katru rītu, piedalāmies maratonos, atbalstām skrējienus, mudinām cilvēkus skriet. Skriešana ir labākais veids, kā uzturēt sevi fiziskā formā. Un – krīzes apstākļos – tas ir arī lētākais veids, kā to izdarīt. Viss, kas nepieciešams, ir labi apavi.”

Skrējēji startēs plkst. 11.00 Cēsu Pils parkā uz Palasta ielas. Finišā Pils parkā pie estrādes skrējējus sagaidīs ar svētku noskaņai atbilstošajiem dzērieniem.

Dalībnieku pulcēšanās un reģistrācija notiks sacensību dienā līdz 10.00 parkā pie estrādes. Iepriekšējā pieteikšanās un informācija ir pieejama Cēsu sporta skolas mājas lapā www.cesusportaskola.lv līdz 21.jūnijam plkst.16.00. Dalības maksa, iepriekš piesakoties, visās grupās ir Ls 1.50. Reģistrējoties sacensību dienā, dalības maksa ir Ls 2.

Uzvarētāju apbalvošana notiks plkst. 12.30. 1., 2. un 3. vietas ieguvēji katrā grupā no Jenny May un Kristīnas Zaharovas rokām saņems diplomus, medaļas un „līgošanai” nepieciešamās lietas, 1.vietas ieguvēji turklāt saņems vērtīgas balvas no veikala „Maratons” un „adidas”.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu